Halskæder

En halskæde er ikke bare en halskæde. Den kan både være lang eller kort, være med eller uden vedhæng, være kraftig eller tynd. Der er rigtig mange muligheder, og her hos os finder du et stort udvalg af halskæder og kæder.  

Stort udvalg af halskæder hos Guldsmed Boye 

Her på siden finder du både halskæder til kvinder, halskæder til mænd og halskæder til børn. Vi har lange halskæder, korte halskæder, halskæder med vedhæng og halskæder uden vedhæng. Vi har halskæder i flere materialer, men alle ægte materialer, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af de halskæder vi har i vores store udvalg. Her på siden finder du derfor både halskæder i sølv, halskæder i forgyldt sølv, halskæder i guld og halskæder i hvidguld. Vi har alle de kendte og populære mærker, og også alle de nyeste halskæder, er du på jagt efter en Stine A halskæde, Hultquist halskæde, Georg Jensen halskæde eller OLE LYNGGAARD COPENHAGEN halskæde, så finder du det i vores store halskædesortiment. Her på siden finder du et udpluk af de halskæder vi har i vores sortiment, men besøger du en af vores to forretninger vil du finde et langt større udvalg. Er der en helt bestemt halskæde du søger, men ikke finder her på siden, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.  

Skab et personligt udtryk ved at kombinere flere kæder 

Lige nu er det meget moderne at kombinere flere halskæder, og på den måde skabe sin egen personlige stil. Nogle kombinerer udelukkende halskæder uden vedhæng - måske i forskellige længder, mens andre kombinerer både nogen med og uden vedhæng. Uanset om du ønsker at gøre det ene eller andet, så finder du begge dele her hos os. Måske du allerede har en halskæde, som du gerne vil kombinere med en anden? Det kan også være, at du har et vedhæng, som betyder meget for dig, som du gerne vil give nyt liv med en ny kæde? Her finder du både kæder, som du kan kombinere med din egen halskæde, men også enkle kæder uden vedhæng, hvor du kan sætte dit eget vedhæng på. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan halskæderne kan kombineres.  

Køb din nye halskæde allerede i dag  

Når du har fundet lige den halskæde, som passer til dig, din stil og din personlighed, så kan du trygt klikke den hjem. Vi sender til hele Danmark, og pakker den selvfølgelig pænt i en original smykkeæske. Er den til en gave, så pakker vi den smukt ind, så den er lige klar til at blive givet væk. Lever halskæden alligevel ikke op til forventningerne eller var det alligevel ikke lige noget for modtageren, så kan du omkostningsfrit returnere halskæden til os. Du kan selvfølgelig også altid returnere smykket i en af vores to forretninger eller hos en af de over 300 guldsmede, som er medlem af Danske Guldsmede Og Urmageres (DGU) landsdækkende bytteservice. Du kan læse mere om levering og returnering under vores handelsbetingelser. Du kan således nemt og sikkert bestille på vores webshop, og er du i tvivl om noget, kan du kontakte os på mail eller telefon. 

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 926

Stigende
pr side