Herresmykker

Smykker til mænd eller herresmykker har længe for rigtig mange mænd været begrænset til en vielsesring og et fedt armbåndsur. I dag er mulighederne og modet hos mændene et helt andet og vi oplever i stigende grad en efterspørgsel efter både herreringe, herrearmbånd, halskæder og øreringe til mænd. Udvalget af herresmykker er derfor også blevet markant større de seneste år og vi har fået nye herrebrands som Samie og Alexander Lynggaard. Mændene er også blevet mere modige i deres stil og tør at bruge mere iøjnefaldende smykker, creoler med vedhæng og generelt lidt mere pyntede smykker. Der har vi også mange smykker, som hverken er herre- eller damesmykker, men faktisk unisex-smykker, som kan bruges af både kvinder og mænd. Lige nu er især smykker med hvide ferskvandsperler populært blandt de yngre mænd. I vores sortiment af herresmykker finder du derfor også både øreringe, armbånd og halskæder med hvide perler.    

Herrearmbånd 

Flere og flere mænd vil gerne kunne udtrykke deres stil vha. af smykker. Selvom mange mænd i dag er meget mere modige når det kommer til smykker, så er herrearmbånd stadig et af de mest populære smykker til mænd. Udvalget af armbånd til mænd er dog blevet markant større og du kan derfor i dag både få de helst klassiske lænkearmbånd i sølv eller stål, læderarmbånd i flere farver eller mere farverige knyttede armbånd. Mange mænd bruger kun et enkelt armbånd, måske ved siden af armbåndsuret, men flere mænd begynder også at kombinere flere armbånd. F.eks. et lænkearmbånd med et hvidt ferskvandsperlearmbånd. Flere af vores armbånd kan også graveres, så de kan gøre ekstra personlige. Dog skal du være opmærksom på, at vi ikke bytter smykker, som er blevet graveret. 

Herrehalskæde 

En halskæde til mænd kan se ud på mange måder. Enten kan det være en enkel og klassisk lænkekæde, være en kæde med et personligt vedhæng eller måske en kæde med hvide ferskvandsperler. Nogle mænd vælger også at bære flere kæder sammen, hvilket giver et meget personligt udtryk. Nogle kæder kommer med vedhæng, men du har også mulighed for at købe en kæde til dit eget vedhæng eller vælde kæde og vedhæng separat. Flere af vores vedhæng kan naturligvis graveres, hvis du ønsker det. Dog kan smykket ikke efterfølgende byttes, hvis det er blevet graveret. Også når det gælder halskæder oplever vi, at mændene ikke kun efterspørger det helt klassiske længere, men også tør vælge smykker, som skiller sig lidt mere ud og er mere iøjnefaldende. Derfor er det heller ikke kun herresmykker i sølv og stål, som mændene vælger, men også herresmykker i guld og forgyldt.  

Vis mere Vis mindre

Varer 21-40 af 464

Stigende
pr side