Hjerte

Et hjerte er et klassisk og eviggyldigt symbol på kærlighed. Derfor er det også meget populært at forære en man holder af et smykke med et hjerte, for at vise sin kærlighed. Her på siden finder du et stort udvalg af hjertesmykker, som vil være den perfekte gave. Et hjertesmykke går aldrig af mode fordi hjertet som symbol er så tidløst og klassisk. Et hjerte er derfor også et af de mest populære smykkesymboler. Tag et kig her på siden og find både hjertevedhæng, hjertehalskæder, hjerteøreringe og hjertearmbånd. Du finder også mange af de populære hjertesmykker i både sølv og guld. Mulighederne for at finde et hjertesmykke er mange, så følg dit hjerte når du skal vælge et hjertesmykke til hende du elsker.

Hjertehalskæde

Der er rigtig mange måder at vise sin kærlighed på, men et smukt symbol og et varigt minde, er en halskæde med et hjerte. En hjertehalskæde kan bruges hver dag og vil aldrig gå af mode. En halskæde med et hjerte er en fin gave med en smuk symbolværdi til en du holder af. En hjertehalskæde er ikke kun noget, som man kan forære til sin kone eller kæreste. Det er også rigtig betænksomt og sødt at forære en hjertehalskæde til din veninde, mor eller søster. Her på siden finder du mange forskellige typer af halskæder med hjerter. Så hvad enten du leder efter en halskæde med hjerte i sølv eller halskæde med hjerte i guld, så finder du det her. Vi har også flere halskæder med hjerter med sten. Både hjertehalskæder med glitrende zirkonia og hjertehalskæder med funklende diamanter. Vi har også halskæder med hjerter i forgyldt sølv. Du finder også flere forskellige udformninger af hjertet. Fra de runde og buttede hjerter til de enkle og spidse hjerter. Vi har også halskæder med hjerter, som er mere moderne i sit udtryk, og hvor man ikke lige ved første øjekast måske ser, at det er et hjerte.

Hjertevedhæng i sølv og guld

Et helt klassisk hjertesmykke er det fine og enkle hjertevedhæng. De små hjertevedhæng er blanke og fine og rigtig søde i en spinkel kæde om halsen. Hjertevedhængene fås både i sølv og guld og i flere størrelser. Et hjertevedhæng kan gives til flere anledninger, men det er meget brugt at forære et fint hjertevedhæng til navngivning og barnedåb. Hjertevedhænget kan nemlig også bruges når hun bliver større, og kan derfor være et varigt minde om f.eks. dåbsdagen. Vi har dog også mange andre hjertevedhæng end blot disse klassiske. Tag et kig på siden og find både mere moderne hjertevedhæng og hjertevedhæng med sten.

Hjerteøreringe og hjerteørestikker

Der findes mange forskellige øreringe og ørestikker med hjerter. Lige fra de helt enkle og diskrete til de mere prangende og i iøjnefaldende. Et par helt klassiske hjerteørestikker vil hun kunne bruge hver dag og dagligt blive mindet om din kærlighed til hende. Tag et kig her på siden og find både hjerteøreringe i sølv, hjerteøreringe i guld og hjerteøreringe med sten.

Vis mere Vis mindre

Varer 81-100 af 212

Stigende
pr side