Låse

En lås til en halskæde eller et armbånd kan være helt simpel og tiltænkt til at skulle gemmes væk nakken. Ofte kan det være enten en karabin lås eller en fjerlås, som din halskæde eller armbånd lukkes med. Disse kan du naturligvis også købe hos os, men kun i vores fysiske forretninger i Aarhus og Silkeborg. Da vi har eget værksted hjælper vi dig naturligvis også gerne med at få et tilbud på at få isat låse op din kæde. Er du derimod på jagt efter en smykkelås, som ikke skal gemmes væk, men vises frem, så finder du flere af disse her på siden.  

Smykkelåse i guld 

Vi har et lille, men eksklusivt udvalg af smykkelåse i guld. Alle er de tiltænkt som et smykke på din perle- eller stenkæde. Du kan bære vores smykkelåse i guld symmetrisk foran på perlekæden eller asymmetrisk i siden. Det er altså ikke tanken, at låsen skal gemmes væk i nakken, men vises frem, som en del af smykket. Vi har smykkelåse i både guld og hvidguld samt både med og uden diamanter. Alle er de relativt små, hvilket gør dem til en flot integreret del af smykket.  

Ole Lynggaard lås  

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er kendt for deres låsesystem, hvor du vha. af deres Ole Lynggaard dupper kan bruge deres smykkellåse på alle dine perle- og stenkæder samat armbånd. Gennem årene har OLE LYNGGAARD Copenhagen designet flere smukke smykkelåse, men i dag er kollektionen af deres låse relativt lille. De laver dog naturligvis stadig de populære kuglelåse i flere designs. Så drømmer du om en Ole Lynggaard kuglelås til din halskæde, så finder du det her på siden.  

Ole Lynggaard hjertelås 

En hjertelås fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et ikonisk smykke til din perle- eller stenkæde. Gennem årene har smykkehuset designet hjertelåse i flere designs i både hvidguld og guld. Uanset design af hjertelåsene, så er de designet til at blive båret som et vedhæng på kæden. Hjertelåsen skal derfor ikke bæres i nakken, men som et smykke foran. I dag designer OLE LYNGGAARD COPENHAGEN to hjertelåse. Begge er lidt spidse/smalle i deres design, hvor hjertets bund ender ud i en relativt tynd spids. Det giver hjertet et mere stringent og enkelt udtryk end den tidligere hjertelås, som var mere buttet i sit design. Begge hjertelåse er i 18 karat guld. Den ene uden sten, men med en flot blank overflade, og den anden paveret med funklende diamanter.   

Vis mere Vis mindre

12 varer

Stigende
pr side