Nøgleringe

En nøglering er praktisk når du ønsker at samle din nøgler til et nøglebundt. På den måde undgår du i højere grad, at dine nøgler bliver væk, da du har samling på dem. En nøglering kan se ud på mange forskellige måder - fra de helt simple til de mere iøjnefaldende. Vi har et lille, men eksklusivt udvalg af nøglering, som kan bruges af både hende og ham.   

Læder nøglering 

Vi har et lille udvalg af nøgleringe i læder. Alle er de simple og enkle i deres design og er dermed meget diskrete. En nøglering i læder er ofte populære blandt mændene, da de er lidt mere rå i udtrykket end f.eks. en nøglering i sølv. Dog skal du være opmærksom på, at læderet ved brug vil ændre udseende og få noget patina. Det synes vi dog kun er med til at gøre nøgleringen endnu mere rå i sit udtryk. Vores nøglering i læder findes i tre forskellige læderfarver - sort, brunt og gråt læder.  

Nøglering til ham  

Måske du er på jagt efter en nøglering til din mand, kæreste, bror eller ven. Det kan være svært at finde på en gave til mændene i dit liv, men en nøglering, som han kan buge hver dag, er bestemt en rigtig fin gaveide. Alle vores nøgleringe er meget enkle og minimalistiske i deres designs henvender sig derfor til mænd. Vælg mellem vores rå nøgleringe i læder eller de mere eksklusive nøgleringe i sølv.    

Sølv nøglering 

Ønsker du dig en nøglering i sølv, så finder du hos os de eksklusive nøgleringe i sølv fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Begge nøgleringe er lavet i 925 sterlingsølv og har en super smuk silkemat overflade, som er med til at understrege det eksklusive look. Ved køb af én af de to nøgleringe i sølv fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN bidrager du med 10% til charity: waters projektet, som har til formål at sikre rent drikkevand til folk i nød i Afrika. De 10% er nok til at give to personer rent drikkevand.  

Vis mere Vis mindre

2 varer

Stigende
pr side