OLE LYNGGAARD COPENHAGEN - Lotus

Lotus smykkeserien fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN forhandles i Guldsmed Boye Aarhus og Silkeborg.

Lotus er en farvestrålende smykkeserie fra det danske smykkebrand OLE LYNGGAARD COPENHAGEN. Her på siden finder du vores udvalg af Lotus smykkerne fra Ole Lynggaard. Er der et Lotus smykke, som du ikke finder her på siden, så kontakt os endelig pr. telefon eller mail, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig. Det er Charlotte Lynggaard, der for 10 år siden designede den feminine smykkeserie med farverige ædelstene. Hun har fundet inspirationen i lotusblomsten, hvilket fint ses i den måde, hvorpå guldet og sølvet omkranser de eksklusive ædelstene. Charlotte Lynggaard har helet livet været fascineret af ædelstene i fantastiske farver i eksklusive kvaliteter, hvilket så fint kommer til udtryk i denne kollektion af hellige Lotus-smykkeblomster. De ædelstene, som bruges i Lotus smykkerne fra Ole Lynggaard er nøje udvalgt, så de lever op til de høje standarder og kvalitetskrav, som Ole Lynggaard har til deres materialer.

Ole Lynggaard Lotus ring

En Lotus ring fra OLE LYNGGAARD COPENHAGEN har et væld af smukke detaljer. Lotus ringene er designet til at kunne blive båret enkeltvis eller som en buket af skønne farvekontraster. Lotus ringene kan sammensættes på et utal af måder, og det er kun dig, der kender lige den kombination, som passer til dig. Lotus ringene findes i fem størrelser - fra den mindste Lotus 0 til den fantastiske Lotus 4. Lotus ringene laves både i sølv og guld, og hos os finder du selvfølgelig begge dele. Så hvad enten du gerne vil have en Ole Lynggaard Lotus ring i sølv eller en Ole Lynggaard Lotus ring i guld, så finder du det her hos os. Lotus ringene findes også både med og uden diamanter, så her på siden og i forretningerne kan du også finde Ole Lynggaard Lotus ring med diamanter. En Lotus ring har et feminint og enestående udtryk. De bløde former og de farvestrålende ædelstene er med at til give ringen et helt unikt udtryk, da ikke to ædelstene er ens. Når du vælger en Ole Lynggaard Lotus ring skal du beslutte dig for, hvilken farve ædelstenen skal have. Måske du har en yndlingsfarve eller en farve, som går igen i det tøj? I så fald kan dette danne udgangspunkt for, hvilken Lotus ring du skal vælge. Har du f.eks. besluttet dig for, at du gerne vil have en Ole Lynggaard Lotus ring med en blå sten, så skal du derefter beslutte dig for, hvilken blå nuance du bedst kan lide. Ole Lynggaard Lotus ringen fås nemlig med sten i flere blå farver. Udtrykket på din blå Lotus ring vil være meget forskelligt om du vælger en Lotus ring med en turkis, topas, akvamarin eller lapis.

Ole Lynggaard Lotus øreringe & Ole Lynggaard Lotus vedhæng

Lotus smykkeserien indeholder et væld af smukke smykker. Tag et kig her på siden eller kom ind i forretningen i enten Aarhus eller Silkeborg og se vores store udvalg af Ole Lynggaard Lotus øreringe og ørestikker og Ole Lynggaard Lotus vedhæng. Kombinationerne er mange og det er kun din stil og fantasi, der sætter grænser for, hvordan Lotus smykkerne skal kombineres. Du kan kombinere et helt sæt af Lotus smykker med både Lotus halskæde, Lotus øreringe og Lotus ring eller du kan kombinere Lotus smykkerne med andre Ole Lynggaard smykker.

Vis mere Vis mindre
Filtrering

Varer 1-20 af 127

Faldende
pr side