Øreringe

Køb øreringe, ørestikker, hængeøreringe, creoler mm.  

Har du huller i ørerne, så er øreringe det perfekte smykke til dig - både til hverdag og til fest. Uanset om du er på udkig efter ørestikker, kædeøreringe, lange øreringe, creoler/hoops, ear cuffs, ear crawlers eller hængeøreringe, så finder du det hos os. Mange kvinder kan godt lide at have flere øreringe at skifte imellem for på den måde, at kunne matche sine øreringe til sit outfit. Nogle kvinder har dog kun ganske få par, som de har i mange år, og som måske endda går i arv, mens andre har mange par og ynder at skifte dem ud som moden skifter. Hvad enten du er på udkig efter et par øreringe, som du kan have i mange år eller et par modeøreringe, så finder du det her på siden. Her er der mange øreringe at vælge imellem, men netop det store udvalg kan godt gøre det svært at vælge sit næste par øreringe. Har du derfor brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte os. Og hvis øreringene alligevel ikke var noget for dig, så kan du selvfølgelig returnere dem omkostningsfrit til os.  

Stort udvalg af øreringe i sølv og forgyldt sølv i god kvalitet  

Øreringe er nok et af de mest populære smykker, og der findes derfor rigtig mange typer af øreringe og der bliver hele tiden designet flere. Hos os finder du øreringe af enhver slags - kugleørestikker, creoler og hoops i mange størrelser, diamantøreringe, perleøreringe, sølvøreringe, kædeøreringe, ørehængere og mange flere. Vi har mange typer af øreringe i mange designs og materialer. Vi har således både øreringe i sølv og øreringe i forgyldt sølv. Er du på jagt efter øreringe i guld eller øreringe i hvidguld, så har vi samlet dem alle her. Så du finder noget for enhver smag, så du kan vælge dem, som passer bedst til din stil, personlighed eller den anledning du skal bruge. Uanset hvilken øreringstype du vælger, så er du garanteret at øreringene er af god kvalitet, da vi kun fører øreringe, som lever op til vores kvalitetskrav.   

Børneøreringe og børneørestikker i sølv 

Vi fører også børneørestikker og børneøreringe i ægte materialer som sølv. Det er især vigtigt til børn, at du vælger øreringe i ægte materialer for at undgå at barnet udvikler allergi. Børneøreringe i ægte sølv behøver ikke at være dyre og hos os finder du et fint udvalg af øreringe uden nikkel til børn. Hvis du er på jagt efter hængeøreringe til børn, så finder du det også her hos os. Du skal dog være opmærksom på, at risikoen for at barnet kan hænge fast i noget er større, hvis du vælger øreringe til barnet, som hænger ned fra øreflippen i stedet for ørestikker, som sidder fast på øreflippen.    

Øreringe fra populære smykkebrands  

Vi fører bl.a. OLE LYNGGAARD COPENHAGEN øreringe, Georg Jensen øreringe, ByBiehl øreringe, Stine A øreringe og Mads Z øreringe. Men finder du ikke lige de øreringe du godt kunne tænke dig, så kontakt os endelig, for vi kan sikkert godt bestille dem hjem til dig. Flere af de populære mærker sælgere deres øreringe og ørestikker stykvis således at du kan have forskellige øreringe i hvert øre og dermed mixe og matche, så det passer til dig. Så uanset om du har et, to, tre eller fire huller i ørerne, byder vores udvalg på noget til dig. Er du derimod mere til sæt, så har vi ofte også matchende halskæder, armbånd og ringe til øreringene.  

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 2414

Stigende
pr side