Guldøreringe

Øreringe i guld er populære blandt kvinder i alle aldre. Men guldøreringe findes i mange designs og stilarter. Lige fra de helt klassiske til de mere moderne. Her på siden finder du derfor et stort udvalg af både guld øreringe med sten, guld øreringe med perler, guld øreringe hænge, guld øreringe creoler og øreringe guld runde. Men hvilke guldøreringe skal du så vælge? Der er to ting, der er gode at overveje inden du vælger din ørering i guld. Først og fremmest skal du overveje, hvad du skal bruge guldøreringene til? Er de til en fest du skal til, hvor du skal have en bestemt kjole på? Eller måske endda til dit bryllup? Eller måske du gerne vil have et par guldøreringe, som du kan bruge til hverdag. Hvis øreringene skal bruges til en festlig lejlighed, er det ofte flot at vælge nogen med volumen og måske glitrende stene eller farverige ædelstene. Skal de derimod bruges til hverdag, kan det være praktisk at vælge nogle mindre øreringe eller måske ørestikker i guld. Hvad enten du er på jagt efter det ene eller det andet, så finder du det her på siden.      

Ørering guld – enkeltvis eller som sæt 

Øreringmoden skifter hele tiden, og hvor guldøreringe kun blev solgt og bruge som par, så er det i dag meget moderne at købe og bruge ørering guld enkeltvis. Dette skifte i øreringmoden er sket de seneste år, hvor flere og flere også får lavet mere end bare et hul i øret. De ekstra huller i ørerne gør det muligt for mange at bruge mere end blot et sæt guldøreringe, men kombinere flere og bruge øreringene i guld asymmetrisk. Hvis du også er vild med denne mode indenfor øreringe, så tage et kig her på siden, hvor du finder mange øreringe guld, som vi sælger enkeltvis.  

Guldøreringe i 14 karat og 18 karat guld  

Søger du guldøreringe i 14 karat eller 18 karat guld, så er du havnet på den helt rigtige side. Vi har også enkelt guldøreringe i 8 karat og 9 karat guld, men vi vil altid anbefale dig, at vælge øreringe i enten 14 karat eller 18 karat guld. Dette skyldes, at der simpelthen er mere guld i både 14 og 18 karat guld og øreringene derfor ved brug vil holde sig pænere end øreringe i 8 og 9 karat guld gør. Vi har både øreringe i gult guld/rødguld, hvidguld og rosaguld. Så ligegyldigt hvilken af de tre guldfarver du foretrækker, så finder du det her hos os.  

Vis mere Vis mindre
Filtrering

Varer 1-20 af 631

Stigende
pr side