Maria Black øreringe

Maria Black er kendt og elsket for deres cool og rå smykkestil. Maria Black skaber mange fantastiske smykker, men især deres øreringe er populære. Blandt de meste populære Maria Black øreringe er Twirl og Huggie, men der findes også mange andre, som du helt sikkert vil synes om, og som kan fuldende din smykkestil. Her på siden har vi samlet alle de øreringe vi forhandler fra Maria Black, men er der en bestemt ørestik, ørehænger eller creol fra Maria Black du søger, så kontakt os endelig, så undersøger vi mulighederne for at bestille den hjem til dig.

Maria Black øreringe i sølv og guld

Maria Black laver deres populære øreringe i både sølv, forgyldt sølv og 14 karat guld. Så er det på jagt efter Maria Black øreringe guld, så er du det helt rigtig sted. Øreringe fra Maria Black i guld har et mere eksklusivt og varmt udtryk, men stilen er den samme velkendte cool og rå stil, som i høj grad karakteriserer Maria Black som smykkebrand.

Maria Black Huggie

Er du også vil dem de populære Maria Black Huggie øreringe? Her på siden finder du mange af de eftertragtede Huggie øreringe i både sølv, forgyldt sølv og 14 karat guld. Maria Black Huggie øreringe er en samling af Maria Black hoops, som både kommer med og uden vedhæng. Tag et kig og find din favorit Huggie blandt Laid Back Huggie, Messina Huggie, Milla Huggie og Veto Huggie.

Vis mere Vis mindre
Filtrering

12 varer

Stigende
pr side