Pansersmykke

Pansersmykker er det helt store hit lige nu. Den klassiske kædetype har eksisteret i mange år, men har virkelig fået en renæssance i modebilledet lige nu. Har du også forelsket dig i den cool kædetype? Her på siden finder du både panserkæder, panserringe og panserarmbånd. Vi har de populære panserkæder i både sølv, forgyldt og ægte guld. Vi har dem også i flere bredder og længder, så du kan vælge den, som passer bedst til dig. Hop med på moden med et lækkert pansersmykke.  

Et råt og feminint smykkelook med panzersmykker 

Panzersmykker er kendetegnet ved den enkle og samtidig rå kædetype. Panserkædetypen kan bedst beskrives som  ovale åben led, som buer sig ind i hinanden. Er leddene facetslebne, så hedder kædetypen panser facet. Hvad enten du er til den ene eller anden panzerkædetype, så finder du begge dele hos os. Pansersmykker er flotte at bære alene eller flere sammen, men fordi den er så enkel, så kan den også nemt kombineres med andre smykker for et mere stacked look. Det gode ved panserkæden er, at den både er rå og feminin på samme tid, og derfor kan passe til de fleste.  

Panserkæde, panserarmbånd & panserøreringe 

Hvad enten du er på jagt efter panzerøreringe, panzerarmbånd eller en panzerhalskæde, så finder du det hos os. Er der et helt bestemt panzersmykke du ikke finder på vores siden, så kan du altid kontakte os, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig. Vi har panzersmykker til både mænd og kvinder, og i både sølv, forgyldt sølv og guld.  

Vis mere Vis mindre

19 varer

Stigende
pr side