Sommersmykker

Køb et lækkert sommersmykke til dig selv eller en du holder af. Find inspiration blandt vores mange sommerarmbånd, sommerhalskæder, sommerøreringe mm. Et sommersmykke anno 2023 kan se ud på mange måder, men de meste populære sommersmykker er i guld eller forgyldt sølv og eventuelt med farvede sten eller fine hvide perler. Vi bliver lidt mere modige når det kommer til farver, når sommeren er over os og solen skinner. Det gælder både i vores tøj og i smykkerne. Vi har derfor samlet vores bud på sommersmykker anno 2023 her på siden og vi håber, at du kan finde lige det smykke, som vil fuldende dit sommerlook.  

Gyldne sommersmykker til gylden hud 

Dagene er lange og lyse og solen gør os i godt humør og giver os kulør i kinderne. Sommeren er her, og vi nyder det i stor stil. Til det lette og farverige sommertøj og solkysset hud passer smukke smykker i guld og forgyldt sølv helt perfekt. De guldfarvede smykker fremhæver din gyldne sommerkulør og får dig til at stråle om kap med solen. Tag et kig her på siden, hvor vi har samlet en masse smykkeinspiration til dig, så du kan finde lige præcis det sommersmykke, som passer til din sommerstil.   

Populære sommersmykker 2023 

En af de mest populære og moderne smykketrends for sommeren 2023 er at kombinere flere smykker. Altså at sætte flere halskæder sammen, bruge flere armbånd på samme arm og har du flere huller i ørerne, er det også meget moderne at bruge flere forskellige øreringe og ørestikker i samme øre. Nogle af de mest populære sommersmykker i 2023 er forgyldte øreringe og ørestikker fra Stine A, hvor det næsten kun er din fantasi, der sætter grænser for, hvordan de kan kombineres. Også brands som Hultquist, byBiehl og Maria Black laver smukke halskæder og armbånd i forgyldt sølv og nogle med sten og perle, som er superflotte at kombinere og dermed skabe sin egen sommerstil. I år har vi også fået rigtig mange flotte ankelkæder hjem i både sølv og forgyldt sølv fra Spirit Icons og nogle med smukke farverige perler fra danske Hultquist.  

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 179

Faldende
pr side