Livets træ smykker

Livets træ er et kendt og elsket symbol - også indenfor smykkeverden. Livets træ kan symbolisere flere ting. I den nordiske mytologi hedder livets træ Yggdrasil og forbinder himmel og jord. I det gamle testamente giver livets træ evigt liv. Livets træ kan også symbolisere familie i form af et stamtræ, hvor grenene er bindeled mellem familiemedlemmerne. Fælles for de forskellige symbolikker omkring livets træ er, at det som navnet også indikerer, symboliserer liv. Et smykke med livets træ vil derfor altid være en smuk symbolsk gave til en du holder af. Et livets træ smykke er også en flot symbolsk gaveide til livets store begivenheder som f.eks. fødsel, dåb, konfirmation og bryllup, da det repræsenterer livet.

Livets træ smykker

Livets træ, som på engelsk hedder tree of life er et meget brugt motiv og symbol i smykkeverden, og mange smykkebrands laver smykker med det fine motiv. Livets træ har en smuk symbolværdi, men som motiv er det også meget detaljerigt og smukt at se på, med grenene og de fine blade. I nogle designs er træet meget simpelt og næsten skulpturelt, mens andre smykkebrands fortolker træet meget feminint med glitrende sten og mange små detaljer. Der findes altså mange forskellige smykker med livets træ, så forhåbentlig vil du kunne finde lige præcis det smykke med livets træ, som du bedst kan lide. Her på siden finder du både livets træ smykke i sølv eller livet træ smykke i forgyldt sølv. Er der et helt bestemt smykke med livets træ, som du leder efter, men ikke finder her hos os, så kontakt os endelig, så undersøger vi mulighederne for at bestille det hjem til dig.

Livets træ vedhæng, livets træ armbånd mm.

Hvad enten du leder efter et livets træ vedhæng, livets træ armbånd, livets træ halskæde eller livets træ øreringe, så finder du det her hos os. Vi har flere halskæder med livets træ i både sølv og i forgyldt sølv, og vi har også livets træ halskæde med sten. Så tag et kig her på siden og find lige den halskæde med livets træ, som du bedst kan lide. Har du allerede en halskæde, som du gerne vil have et vedhæng til, så har vi også vedhæng med livets træ uden kæde. Et vedhæng med livets træ kan også være fint at kombinere med andre vedhæng i en kæde. På den måde kan du sammensætte dit eget helt personlige smykke. Vil du gerne have øreringe med livets træ, har vi både livets træ ørestikker og livets træ ørehængere. Flere smykkebrands laver en hel serie med livets træ, så hvis du vil, kan du sammensætte et helt smykkesæt med livets træ.

Vis mere Vis mindre
Filtrering

Varer 1-20 af 35

Stigende
Side
pr side