Vedhæng

En halskæde er selvfølgelig fin at bære alene, men den bliver noget helt særligt når du tilføjer et vedhæng. Hvad enten du allerede har en kæde, som du ønsker et vedhæng til eller du ønsker at købe både kæde og vedhæng, så finder du det her hos os. Vi har rigtig mange fine vedhæng i både sølv, forgyldt sølv og guld. Flere af vores vedhæng er også med perler, ædelsten og diamanter. Vores vedhæng købes uden kæde, så hvis ikke du har en kæde, så skal du naturligvis være opmærksom på at bestille den sammen med. 

Vedhæng til halskæde  

På denne side finder du primært vedhæng til halskæder. Er du dog på udkig efter vedhæng til øreringe eller vedhæng til armbånd, så finder du det også her på siden. Har du et vedhæng til din halskæde, så giver det dig endnu flere anvendelsesmuligheder til din kæde. Udtrykket på din kæde vil nemlig være noget vidt forskelligt om du vælger at bruge den med eller uden vedhæng. Måske du vil bruge den uden vedhæng til hverdag og med vedhæng til festlige lejligheder? At tilføje et nyt vedhæng til din kæde kan også være en måde at give din eksisterende halskæde nyt liv. Måske du ikke længere får brugt kæden, men et nyt fint vedhæng, som passer til dig og din stil, vil måske give dig lyst til at tage kæden i brug igen. Det er en rigtig fin måde at bruge det du har i forvejen i stedet for at købe en helt ny halskæde.    

Bogstavvedhæng 

Vedhæng med bogstaver er et populært personligt smykke. Vi har vedhæng med bogstaver i både sølv, forgyldt sølv og 14 karat guld. Bogstaverne har forskellig størrelse og kan selvfølgelig både bruges enkeltvis og flere sammen. Nogle køber deres eget forbogstav og bærer i en kæde mens andre køber forbogstavet på én eller flere de holder af. Det kunne f.eks. være din kæreste, søster eller bedste veninde. Flere bærer også forbogstavet for deres børn. Et bogstavvedhæng er derfor også en populær barselsgave til den nybagte mor.    

Guldvedhæng til halskæde 

Er du vild med smykker i guld, men mangler et guldvedhæng til din samling? Vi har mange forskellige vedhæng i guld i flere forskellige stilarter og prisklasser. Vi har primært vedhæng i 14 karat guld, men du finder også enkelte vedhæng i 8 karat guld. Endelig har vi også flere vedhæng i forgyldt sølv, som selvfølgelig har guldfarven. Dog vil du opleve, at forgyldningen ved brug gradvist vil blive slidt af og den smukke guldfarve derfor ikke vil være blivende. Vi anbefaler derfor altid at du vælger et vedhæng i 14 karat guld, hvis du ønsker et smukt guldvedhæng, som skal holde sig flot og pænt ved brug.  

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 558

Stigende
pr side