Outlet

Vi har sat flere smukke smykker ned i pris, da de er udgået. Så tag et kig her på siden, og find dit næste smykke til nedsat pris. Du skal være opmærksom på, at vi kun har et begrænset antal af smykkerne, og at tilbuddet kun gælder for varer vi har på lager. Der tages forbehold for udsolgte varer og tilbuddene gælder kun så længe lager haves. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter.  

Eksklusive og billige udgåede smykker 

Vi har sat flere af de populære smykker ned fra mærker som Georg Jensen, OLE LYNGGAARD COPENHAGEN, Mads Z og byBiehl, da de er udgået. Så her kan du virkelig gøre et kup og få et billigt smykke i god kvalitet. Vi har billige smykker i både sølv og guld og med og uden diamanter og ædelstene, så der er noget for enhver smag. Vi leverer smykkerne i original emballage, og pakker selvfølgelig også gerne smykket pænt ind, hvis det er til en gave. 

Bytteregler for smykker købt til nedsat pris  

Har du købt et smykke fra vores outletkategori, så har du 14 dages returret fra den dag du modtager varen. Vi sætter ikke byttemærke på æsken, da varen kun kan returneres til os. Dette kan gøres enten i en af vores fysiske forretninger i Aarhus eller Silkeborg, eller ved at sende det retur til os. Du kan omkostningsfrit sende retur til os. Du skal blot sende en mail til webshop@guldsmedboye.dk, hvor du oplyser os dit ordrenummer, så sender vi dig en returlabel, som du kan bruge til at sende pakken retur til os. Hvis du fortryder et køb, skal varen returneres til Guldsmed Boye i samme stand og indpakning som den er modtaget. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til den anvendte bankkonto indenfor få dage. 

Vis mere Vis mindre

Varer 1-20 af 605

Stigende
pr side