Unikasmykker i Aarhus & Silkeborg


Guldsmed Boye har eksisteret siden 1946, og i alle årerne har vi på eget værksted speciallavet unikasmykker. Vi har derfor stor erfaring i processen omkring at skabe lige det smykke, som du går og drømmer om. Udviklingen af dit helt særlige smykke sker i tæt dialog mellem dig og en af vores guldsmede. Vores guldsmede kan designe smykker helt fra bunden, og ud fra din ide laver guldsmeden en skitse, så I sammen kan visualisere smykket og finde frem til dit drømmesmykke.  


Lad os gøre din smykkedrøm til virkelighed  

Går du med en drøm om et helt særligt smykke? Vores dygtige guldsmede hjælper dig med at gøre din smykkedrøm til virkelighed. Vi udfører unika smykker og specialopgaver, hvor håndværket er i særklasse. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og får du speciallavet et smykke hos os, får du et håndlavet unika smykke, som kan holde hele livet i den bedste kvalitet.  

Unika smykker i Aarhus og Silkeborg 

Vi har forretning i hjertet af både Aarhus og Silkeborg, og i begge forretninger står vi klar til at hjælpe dig videre i processen om at få håndlavet et helt særligt smykke. Kom ind i forretningen i Aarhus eller Silkeborg og høre mere om mulighederne for at få speciallavet et helt særligt smykke, som kun du har – et unika smykke.