Vielsesringe

Symbolet på jeres kærlighed

Vielsesringen skal følge jer hele livet, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at I får valgt de helt rigtige ringe, som passer præcis til jer. Der er et væld af muligheder når det gælder vielsesringe, og det er derfor en god ide, at begynde jagten på de perfekte kærlighedsringe i god tid, så I ikke kommer til at tage en forhastet beslutning.  


Vielsesringe i guld, hvidguld eller sølv

Jeres vielsesringe er symbolet på jeres kærlighed og et varigt minde om den store dag, hvor I sagde ja til hinanden. Hvor vielsesringe førhen ofte var en enkel og klassisk guldring, er der i dag et væld af muligheder for at få sine helt specielle drømmeringe. Noget af det I skal overveje, når I vælger ringe, er materialet. Skal de være i guld, hvidguld, sølv eller måske titan eller stål? Skal der en enkelt eller flere diamanter i ringen eller måske farvede stene? Skal jeres ringe indgraveres, og hvad skal der i givet fald stå? Beslutningerne er mange, og man kan have en forestilling om, hvad man gerne vil have inden man begynder at prøve ringe. Vi anbefaler derfor, at I kommer ind i forretningen og prøver flere typer ringe på, for at finde lige præcis dem, som passer til jer og jeres hænder.  

Hos os finder I et stort udvalg af ringe i forskellige materialer med forskellig pasform, med og uden stene. Så kom ind forbi vores forretning i enten Aarhus eller Silkeborg, så hjælper vi jer med at finde de helt perfekte vielsesringe til jer.  

Skal jeres vielsesringe være i guld? Klik på linket nedenfor og læs mere om mulighederne.

Boye Romance - vielsesringe i 100% genanvendt guld

Boye Romance er vores egen kollektion af vielsesringe, som er designet på eget værksted og kun forhandles hos os. Ringene laves i 100% genanvendt guld og I er selv med til at designe dem.


Speciallavede vielsesringe skabt på eget guldsmedeværksted

Vi fører mange forskellige brands, som alle skaber nogle meget smukke vielsesringe. Men finder I ikke lige det I søger i vores store udvalg, kan vi med hjælp fra vores dygtige og kreative guldsmede skabe lige præcis jeres drømmeringe. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvordan jeres vielsesringe skal se ud. 

Vielsesringe af eget guld - personlige minder gemt i ringene

Måske du har arvet dine forældre eller bedsteforældres vielsesringe, og ønsker at få dem omforandret eller smeltet om, så materialet kan bruges til jeres vielsesringe. Vores guldsmede vil meget gerne hjælpe jer med dette, så jeres minder kan blive bevaret i jeres vielsesringe. Har I andre smykker, som I gerne vil have smeltet om, således at materialet kan bruges til jeres vielsesringe, kan dette naturligvis også sagtens lade sig gøre. Kom ind i forretningen og lad os tage en snak om mulighederne. 

 


Vielsesringe i Aarhus & Silkeborg

Vi forhandler ikke vielsesringe online, da vi mener, at det kræver kompetent personlig vejledning at købe vielsesringe. Samtidig mener vi, at det er vigtigt, at I prøver forskellige ringtyper inden I beslutter jer for form og design. Der kan nemlig være rigtig stor forskel på, hvad I synes er pænt når I kigger på en skærm, og hvad der er pænt, når I prøver dem på. Samtidig er det vigtigt at mærke, hvordan en ring føles at have på inden man vælger. Det er ringe, I skal gå med hele livet, så det er vigtigt, at de er behagelige at have på og ikke generer.  
Hos os er det ikke nødvendigt at bestille tid til at se på vielsesringe. I kommer blot ind i forretningen i enten Aarhus eller Silkeborg når det passer jer. Så står vi klar til at hjælpe jer med at finde jeres vielsesringe.