Vielsesringe i Aarhus & Silkeborg


Vielsesringene skal følge jer hele livet, som symbolet på jeres kærlighed. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at I får valgt de helt rigtige ringe, som passer præcis til jer. Der er et væld af muligheder når det gælder vielsesringe, og det er derfor en god ide, at begynde jagten på de perfekte kærlighedsringe i god tid, så I ikke kommer til at tage en forhastet beslutning. I begge vores forretninger står vi klar til at guide og vejlede jer i valget af de perfekte vielsesringe.  


Vielsesringe i guld, hvidguld eller sølv

Jeres vielsesringe er symbolet på jeres kærlighed og et varigt minde om den store dag, hvor I sagde ja til hinanden. Hvor vielsesringe førhen ofte var en enkel og klassisk guldring, er der i dag mange flere muligheder for personliggørelse, så I kan få lige de ringe I drømmer om. Noget af det I skal overveje, når I vælger ringe, er materialet. Skal de være i guld, hvidguld, sølv eller måske titan eller stål? Skal der en enkelt eller flere diamanter i ringen eller måske farvede sten? Skal jeres ringe indgraveres, og hvad skal der i givet fald stå? Beslutningerne er mange, og man kan have en forestilling om, hvad man gerne vil have inden man begynder at prøve ringe. Vi anbefaler derfor, at I kommer ind i forretningen og prøver flere typer ringe på, for at finde lige præcis dem, som passer til jer og jeres hænder. Netop derfor sælge vi heller ikke vielsesringe online, da vi mener, det er vigtigt, at I prøver ringene på og både ser og mærker hvordan de sidder på fingeren. Samtidig mener vi også, at I som kommende brudepar fortjener professionel vejledning i valget af jeres vielsesringe. Derfor håber vi, at I har lyst til at komme ind i vores forretning i Aarhus og Silkeborg, hvor vi står klar til at hjælpe jer.

  

Ved I allerede nu, at jeres vielsesringe skal være i guld? Klik på linket nedenfor og læs mere om mulighederne.

 

Boye Romance - vielsesringe i 100% genanvendt guld

Boye Romance er vores egen kollektion af vielsesringe, som er designet på vores eget værksted og kun forhandles hos os. Ringene laves i 100% genanvendt guld og I er selv med til at designe dem.

Speciallavede vielsesringe skabt på eget guldsmedeværksted

Vi fører mange forskellige brands, som alle skaber nogle meget smukke vielsesringe. Men finder I ikke lige det I søger, kan vi med hjælp fra vores dygtige og kreative guldsmede skabe lige præcis jeres drømmeringe. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvordan jeres vielsesringe skal se ud. Kom endelig ind i forretningen og lad os sammen skabe jeres helt unikke ringe.

Vielsesringe af eget guld - personlige minder gemt i ringene

Måske I har arvet jeres forældre eller bedsteforældres vielsesringe, og ønsker at få dem omforandret eller smeltet om, så materialet kan bruges til jeres vielsesringe. Vores guldsmede vil meget gerne hjælpe jer med dette, så jeres minder kan blive bevaret i jeres vielsesringe. Har I andre smykker, som I gerne vil have smeltet om, således at materialet kan bruges til jeres vielsesringe, kan dette naturligvis også sagtens lade sig gøre. Kom ind i forretningen og lad os tage en snak om mulighederne. 

 Vielsesringe i Aarhus & Silkeborg

Vi forhandler ikke vielsesringe online, da vi mener, at det kræver kompetent personlig vejledning at købe vielsesringe. Samtidig mener vi, at det er vigtigt, at I prøver forskellige ringtyper inden I beslutter jer for form og design. Der kan nemlig være rigtig stor forskel på, hvad I synes er pænt når I kigger på en skærm, og hvad der er pænt og føles rart, når I prøver dem på. Samtidig er det vigtigt at mærke, hvordan en ring føles at have på inden man vælger. Det er ringe, I skal gå med hele livet, så det er vigtigt, at de er behagelige at have på og ikke generer.  
Hos os er det ikke nødvendigt at bestille tid til at se på vielsesringe. I kommer blot ind i forretningen i enten Aarhus eller Silkeborg når det passer jer. Så står vi klar til at hjælpe jer med at finde jeres vielsesringe.