Vielsesringe i guld


Vi har et stort udvalg af vielsesringe i guld. Stilmæssigt spænder vi også bredt – vi har de helt klassiske vielsesringe i guld, men vi har også mere specielle ringe. Vores kompetente og faguddannede personale står klar til at guide jer i jeres personlige valg af de helt rigtige ringe. Så kom ind i vores forretningen i enten Aarhus eller Silkeborg og find jeres evige symbol på jeres kærlighed.   


Guld vielsesringe - vores anbefaling

Vielsesringe kan laves i både sølv, guld, titan og stål, men vi anbefaler, at I vælger vielsesringe i guld. Det gør vi fordi sølv er et relativt blødt materiale, og derfor ikke holder sig nær så pænt ved brug, som guld gør. Vielsesringe i sølv vil altså hurtigere få både overfladiske og dybe ridser og hak. Ulempen ved at vælge vielsesringe i titan og stål er, at disse materialer er så hårde, at vi ikke vil kunne ændre på dem, hvis dette gennem årene vil blive nødvendigt. Langt de fleste oplever, at deres fingre ændrer sig med alderen og får derfor brug for at få lavet deres vielsesring større eller mindre. Dette vil ikke være muligt med vielsesringe i titan og stål, da materialerne simpelthen er for hårde.  

Vi anbefaler jer derfor at vælge guld som materiale til jeres vielsesringe, da det har en hårdhed, som gør, at de gennem årene vil holde sig pæne, men er samtidig blødt nok til, at vi vil kunne ændre ringene i størrelse, hvis I får behov for det.  

OBS! Alle ringe vil få ridser ved brug - også vielsesringe i guld. Det kan ikke undgås når man bruger dem og især ikke ringe, som man har på hver dag.  

 

Vi har et stort udvalg af vielsesringe i guld. Stilmæssigt spænder vi også bredt – vi har de helt klassiske vielsesringe i guld, men vi har også mere specielle ringe. Vores kompetente og faguddannede personale står klar til at guide jer i jeres personlige valg af de helt rigtige ringe. Så kom ind i vores forretningen i enten Aarhus eller Silkeborg og find jeres evige symbol på kærligheden.   


Vielsesringe i guld, hvidguld og rosaguld 

Guld findes i tre farver - rødguld eller gult guld, som det også kaldes, hvidguld og rosaguld. Førhen valgte de fleste vielsesringe i den almindelige guldfarve, men flere og flere vælger i dag også vielsesringe i den mere kølige hvidguldsfarve, eller den varme rosaguldsfarve. Dog er det stadig ringene i den gule guldfarve, som vi sælger flest af. Når I skal vælge, hvilken guldfarve jeres ringe skal være, så anbefaler vi, at I kommer ind forbi forretningen og prøver alle tre farver på. Om I er til den ene eller anden guldfarve afhænger selvfølgelig meget af jeres personlige stil og præferencer, men det betyder også noget, hvordan guldfarven komplimenterer jeres hudtone. Derfor kan vi kun opfordre til, at I kommer ind og prøver ringene på inden I tager jeres beslutning.  

Tofarvede vielsesringe i guld 

Hvis I godt kan lide det lidt mere særprægede og ikke er til det helt klassiske, kunne tofarvede vielsesringe måske være noget for jer. Vi har et stort udvalg af vielsesringe, som kombinerer f.eks. guld og hvidguld eller hvidguld og rosaguld. Nogle modeller har et design, hvor ringene er f.eks. halvt guld og halvt hvidguld, men på andre modeller er det kun en lille detalje, der afslører, at ringene faktisk er tofarvede. At vælge en tofarvet ring, kan også være løsningen, hvis I ikke er enige om, hvilken guldfarve, deres vielsesringe skal være.  

Vielsesringe med diamanter og sten 

Mange kvinder ønsker, at der i deres vielsesring er isat en eller flere diamanter. Vi har et stort udvalg af vielsesringe i guld til kvinder med diamanter, så der er noget for enhver smag. Der kan dog som oftest også isættes sten efterfølgende, hvis du senere hen beslutter dig for, at din vielsesring skal funkle lidt ekstra. Vælger du en vielsesring med en eller flere diamanter anbefaler vi, at du cirka en gang om året kommer ind forbi og får tjekket, at stenen sidder som den skal. Ligesom alt andet man bruger regelmæssigt, så slides din vielsesring også ved brug, og det guld, der holder diamanten, slides. Derfor kan der over årene blive behov for, at vi forstærker fatningerne, så du ikke risikerer at miste diamanten.   

Vielsesringe i 14 karat og 18 karat guld - vores anbefaling

Vi fører vielsesringe i 14 karat guld og vielsesringe i 18 karat guld, men har I et ønske om vielsesringe i 8 karat guld, så kan vi som regel godt bestille det hjem til jer. Vi anbefaler dog ikke, at I vælger vielsesringe i 8 karat guld, da de ved brug ikke holder sig så pænt, som vielsesringe i 14 karat eller 18 karat guld er. Det skyldes, at der i legeringen er mindre guld i 8 karat guld. Derfor vil de ved brug ikke vil bibeholde den flotte guldfarve, men blive mere matte og mørke i det. Beslutningen er selvfølgelig fuldstændig jeres, men vi vil altid anbefale, at I vælger en højere karat end 8 til ringe, som I skal bruge hver dag i mange år.  
 
Langt de fleste af de modeller af vielsesringe vi fører kan laves i både 14 karat og 18 karat guld. På værkstedet har vi også mulighed for både at lave jeres vielsesringe i 14 karat og 18 karat guld alt efter hvad I ønsker.  

 

Klassiske vielsesringe i guld 

Helt traditionelt var vielsesringe to ens ringe i den klassiske guldfarve med en blank overflade og uden diamanter eller andet. Helt rent, enkelt og klassiske. I dag kan vielsesringe se ud på mange måder, og det er heller ikke altid, at de to ringe er ens. Som par kan I nemlig sagtens vælge to forskellige ringe, som I vælger at bruge som jeres vielsesringe. Men selvom der næsten ikke er nogen grænser for, hvordan vielsesringe kan se ud, så har vi selvfølgelig også de helt klassiske og enkle vielsesringe i guld.  Stort udvalg af vielsesringe i guld, sølv, titan og stål

Vi har ikke kun vielsesringe i guld, men også i materialerne sølv, titan og stål. Klik på linket nedenfor og læse mere om mulighederne for at få jeres drømmevielsesringe.