Izabel Camille x Mie Moltke


Mie Moltke smykker

Mie Moltke har i samarbejde med det danske smykkebrand Izabel Camille skabt en smuk, feminin og symbolsk kollektion af smykker i sølv og forgyldt sølv. Omdrejningspunktet i kollektionen er symboler. Symboler er vigtige for Mie Moltke, og dem hun har gjort brug af til sine smykker har en helt særlig betydning for hende. Symboler som lotusblomsten og månen går igen i samtlige smykker og Mie Moltke ønsker og håber, at hun med smykkerne kan minde kvinder om, at de ikke er alene.  Betydningen af Mie Moltkes smykker 

Mie Moltkes passion er at skabe plads til, at alle mennesker kan føle sig trygge til at udvikle sig. At skabe plads til, at alle accepteres som de er, og hvor fokus ikke er på det ydre, men på dig som menneske.  
"Du skal ikke fixes, for du er ikke i stykker. Du skal have plads og støtte til at finde hjem til dig igen, du er lige som du skal være. Det er vi alle sammen, uanset alder, karrierevalg, historie. Du må være her, som du er." Mie Moltke 
 
Mie Moltke mener, at vi skal være i bedre kontakt med vores krop og hjerte. Vi kan ikke tænke os til alt, men skal lære at mærke efter. Hun anser os som hele mennesker, som har lov til at være her som dem vi er. Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden med at huske på dette.  
 
En selvkærlig praksis er essensen af alt hvad jeg laver. Vi kan ikke tænke os til alt, vi må også lære at mærke efter, og vi kan ikke leve et liv afskåret fra vores krop og hjerte. Vi er hele mennesker, som gerne må være her som vi er. Og det skal vi hjælpe hinanden med at huske og ikke mindst opleve. 
Mie Moltkes smykkekollektion er en del af denne mission. Med smykkerne håber hun, at kvinder kan blive mindet om en selvkærlig praksis samt at de ikke er alene – heller ikke i livets svære faser.  
 
''Med smykkerne håber og ønsker jeg, at kvinder minder sig selv om, at de er ikke alene. Jeg håber, at de med dem kan blive mindet om, en selvkærlig praksis, hvor de gennem de faser livet bringer, husker, at de er forbundet, de er unikke og frie. Faser skifter, og selv fra det tunge og mørke mudder vokser skønheden og lyset frem og udfolder sig.'' Mie Moltke 


Mie Moltke og lotusblomsten 

For Mie Moltke er lotusblomsten et helt særligt symbol med en unik betydning. For hende symboliserer lotusblomsten renhed og forbundethed. Netop derfor har lotusblomsten så central en plads i hendes smykker designet for Izabel Camille. Mie Moltke har selv en lotusblomst tatoveret på sin krop, som dagligt minder hende om det stærke søsterskab, der eksisterer mellem kvinder verden over samt det smukke i alle livets faser. For selv efter de mørke og tunge livsfaser vokser og blomstrer skønhed og lyset bryder frem igen.  


Hvem er Mie Moltke? 

Du kender måske Mie Moltke fra TV, hvor hun i en årrække har deltaget som den professionelle danser i TV-programmet Vild med Dans, som kører på TV2 hvert efterår. Mie Moltke er af profession professionel danser, men arbejder i dag primært med personlig udvikling som spirituel lærer. Her guider, støtter og underviser hun kvinder i at få kontakt til krop, sind og sjæl. Hun hjælper dem til at skabe forandring gennem bevægelse, energiarbejde, meditation og musik. Især bevægelse er en essentiel del af den måde Mie Moltke arbejder med selvudvikling på. Hun har som danser altid arbejdet med bevægelse og det er derfor helt naturligt, at hun ser kroppen i bevægelse som en fantastisk vej til glæde, mening og transformation.