Jaguar

Jaguar forhandles i Guldsmed Boye Silkeborg.

Jaguar har siden starten i 1938 produceret en lang række fantastiske ure til både kvinder og mænd. Det eksklusive urmærke formår at forene det funktionelle med et lækkert og stilfuldt design. Jaguar ure har alle et schweizisk urværk og safirglas, så når du vælger et ur fra Jaguar, er du sikret et godt ur i topkvalitet, som kan holde i mange år.

Jaguar ure – Schweiziske kvalitetsure

Jaguar har mere end 80 års erfaring med at producere ure. Det var den schweiziske urmager Peter Haas, der etablerede Jaguar ure tilbage i 1938. Det anerkendte urbrand har derfor rødder i et land med stolte urværkstraditioner, og du er derfor sikret et ur i topkvalitet når du vælger et Jaguar ur med et schweizisk urværk. Jaguar ure har øje for detaljerne og urerne er produceret med den største præcision, så kvaliteten er i top i et ur fra Jaguar. Det verdenskendte urbrand formår i deres urdesign at forene funktionalitet med et flot, stilfuldt og klassisk design. Gennem årerne har Jaguar designet en lang række imponerende urserier til både ham og hende. I Jaguars sortiment af ure finder du således både Jaguar ure til herre og Jaguar ure til dame.

Jaguar Executive Diver - dykkerure

I 2017 lancerede Jaguar urserien Executive Diver, som er dykkerure. Et Executive Diver ur er vandtæt ned til 20 ATM/200 meter, og du kan derfor både bade og dykke med uret. Jaguar Executive Diver er dykkerure til mænd, men Jaguar laver også feminine ure til kvinder, som også tåler dykning. Dem finder du i urserien Lady’s Diver. Fælles for alle dykkerurene fra Jaguar er, at de er kvalitetsure i flot og stilrent design til overkommelige priser. Urene kommer tilmed med ridsefast safirglas, så urene egner sig generet godt til udelivet og den aktive person.

Jaguar ure Hybrid

Jaguar Hybrid urene er til manden, som elsker gadgets. Et Hybrid ur fra Jaguar har en masse fede funktioner, og kan samarbejde med din smartphone - både Iphone og android. Her får du bl.a. skridttæller, musikstyring, opkaldsstyring, SMS- og notifikationspåmindelser, stopur, kamerakontrol og meget mere. Så der er rigeligt at gå i gang med for manden, der elsker teknologi og smarte funktioner. Hybrid urene har selvfølgelig ridsefast safirglas og er vandtæt ned til 20ATM/200 meter, så du kan både bade, svømme og dykke med det.

Jaguar Special Edition ure

Jaguar har specialiseret sig i at lave kvalitetsure i et klassisk og lækkert design. I deres Special Edition urserie er der kælet lidt ekstra for designet og detaljerne. Urene leveres også i en helt speciel og ekstra flot gaveæske. Special Edition urene produceres kun i et begrænset antal, og er derfor noget lidt udover det sædvanlige.

Jaguar ure forhandler i Silkeborg

I vores forretning i Silkeborg forhandler vi de flotte kvalitetsure fra Jaguar. I forretningen finder du et udvalg af både Jaguar dameure og Jaguar herreure. Besøg os i vores forretning i Silkeborg, hvor vores kompetente personale står klar til at guide dig til valg af dit nye ur fra Jaguar. Bor du ikke i nærheden af Silkeborg, kan du naturligvis klikke Jaguar uret hjem fra vores webshop. Alle Jaguar ure leveres i en original Jaguar-æske med garantibevis. Er uret alligevel ikke noget for dig, så kan du omkostningsfrit returnere det til os.

Prismatch på Jaguar ure

Har du forelsket dig i et Jaguar ur, men fundet det billigere et andet sted? Vi prismatcher selvfølgelig, så du kan købe uret hos os til samme lave pris, som du har set hos en anden dansk forhandler af Jaguar ure. Læs mere om vores vilkår for prismatch her.

Vis mere Vis mindre
Jaguar

Varer 1-20 af 51

Faldende
Side
pr side