Forlængerstykke

Med et forlængerstykke får din halskæde eller armbånd flere anvendelsesmuligheder. Forlæng dit armbånd, så du kan bruge den som en ankelkæde eller forlæng din halskæde, så du også kan bruge den som en lang halskæde. Det er en rigtig god måde at få mere glæde af sit smykke og faktisk også bæredygtigt. Med et forlængerstykke kan du både bruge dit armbånd som armbånd og som ankelkæde, og skal derfor ikke ud og købe begge dele. Med et forlængerstykke kan du bruge din halskæde både som kort og som lang kæde og skal derfor ikke købe begge dele. Vi har forlængerstykker i både sølv og forgyldt sølv og fra brands som Enamel og byBiehl. Har du spørgsmål til, hvordan du bruger forlængerstykkerne eller andet, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Halskæde forlænger  

En halskæde kan være fin at bruge både som en kort kæde, som ligger helt oppe omkring halsen, men også fin at bruge som en lang kæde, hvis du har en lidt mere udringet bluse på. Flere bruger også længere halskæder udenpå en T-shirt eller bluse. Igen er der mange, som bruger flere halskæder sammen. Her er det især praktisk at kunne regulere sin kæde i længden, hvilket er muligt med en halskæde forlænger eller et forlængerstykke. Du isætter blot forlængerstykket i oppe ved låsen og så har du muligheden for at forlænge din halskæde i flere niveauer/længder. Virkelig smart og virkelig praktisk. Med en halskæde forlænger får du flere anvendelsesmuligheder til din halskæde.  

Brug dit armbånd som ankelkæde 

Vidste du, at flere armbånd faktisk kan bruges som ankelkæder? Sæsonen for ankelkæder kan være kort, så hvis du ikke vil investere i en ankelkæde til din sommer, så kan du tjekke om ikke også dit armbånd kan bruges som en ankelkæde ved brug af et forlængerstykke. ByBiehls armbånd egner sig til dette og de har da også lavet et forlængerstykke i både sølv og forgyldt sølv, som kan bruges til at forlænge deres armbånd til en passende ankelkædelængde.  

Vis mere Vis mindre

6 varer

Stigende
pr side